Dansk

Emballageansvar

Bliv medlem

Bliv medlem

Vi glæder os til at byde din virksomhed velkommen som medlem af VANA.

Med et medlemskab hos VANA sørger vi for, at din virksomhed bliver klar til at håndtere og leve op til producentansvaret på emballage.

Medlemskabet af VANA er i opstartsfasen gratis og uforpligtigende, og du opretter derfor i første omgang blot din virksomhed som bruger i vores medlemssystem her.

Som medlem får din virksomhed adgang til ekspertråd og vejledning i, hvordan du bedst forbereder din virksomhed til producentansvaret, samt hvordan VANA som kollektivordning kan hjælpe jer med at leve op til jeres ansvar. Samtidig sørger vi for at holde jer orienteret, når der opstår noget, som er relevant at vide i forbindelse med det kommende producentansvar.

Når din virksomhed er tilmeldt, kan du tilgå jeres profil her.

Kollektivordningerne på emballageområdet skal godkendes af myndighederne. Det forventer vi sker i løbet af 2024. Herefter vil din virksomhed automatisk blive tilbudt at overgå til et egentligt medlemskab. Vi giver selvfølgelig vores medlemmer besked i god tid, så I kan tage stilling til, om jeres virksomhed ønsker at tegne et reelt medlemskab hos VANA.

Værd at vide

Vil du vide mere?

icon