Revideret registerbekendtgørelse i høring - tilmeld VANA-webinar

Miljøministeriet har nu sendt udkast til en revideret bekendtgørelse om registrering og indberetning af emballage (1. del) i supplerende høring. Hos VANA er vi i fuld gang med at tolke bekendtgørelsen, og 24. januar kl. 10-11 holder vi temawebinar for medlemmer.

Nyhed 20. december 2023

Find den udkastet til den reviderede bekendtgørelse her. Høringsfrist til Miljøministeriet er den 31. januar 2024, og bekendtgørelsen forventes udstedt pr. 1. april 2024, hvor registreringen hos Dansk Producentansvar åbner. Læs mere om registrering her. 

Hos VANA er vi i fuld gang med at tolke bekendtgørelsen, og onsdag den 24. januar kl. 10-11 holder vi temawebinar for medlemmer, hvor vi gennemgår og forklarer justeringerne i den reviderede registerbekendtgørelse, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål, om hvad det betyder for jer.
Tilmelding til webinaret foregår her. 

En tidligere udgave af bekendtgørelsen var i høring over sommeren. Den kan findes her.

Bliv medlem af VANA

Meld din virksomhed ind hos VANA, og kom på forkant med producentansvaret - vi bistår bl.a. med registrering af de lovpligtige oplysninger hos Dansk Producentansvar som åbner 1. april 2024.  Se medlemsfordelene, og tilmeld din virksomhed nu.

Bliv medlem

VANA nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil vide mere om producentansvaret for emballage, og hvad din virksomhed skal have styr på inden 2025? Så holder vi dig løbende opdateret, når der er nyt om producentansvaret og deadlines, du skal forholde dig til.