Job hos VANA

VANA er en nystartet organisation fuld af pionerånd, hvor vi i fællesskab bygger rammerne og kulturen for vores arbejdsplads op fra bunden. Vi værner om det gode fleksible arbejdsliv med plads til os alle i et trygt og uformelt arbejdsmiljø - hvad enten det foregår fra skrivebordet med udsigt til Frihedsstøtten og Vesterbrogades pulserende liv eller hjemmearbejdspladsen.

Vi er et stærkt hold med indtil videre ni kollegaer, der spænder bredt både fagligt og aldersmæssigt. Vi går op i samarbejde og den gode stemning, og vi er altid klar til at give hinanden en hjælpende hånd med stort som småt. Inden producentansvaret træder i kraft i 2025, forventer vi at være et team på ca. 25 ansatte i vores store lyse lokaler ’i Buen’ mellem Vesterport Station og Hovedbanegården.

Pionerånd

Lærerigt fællesskab

Det er utrolig lærerigt at være med til at bygge en helt ny organisation op fra bunden. Det giver mulighed for at sætte sit helt eget aftryk både på arbejdsopgaver og vores arbejdsplads.

Spændende arbejdsopgaver

Et job med mening

Jeg har nogle spændende og alsidige arbejdsopgaver, hvor jeg bidrager til den grønne omstilling i Danmark. Det er meget meningsfuldt for mig.

I hjertet af København

Fleksibilitet med god udsigt

Et arbejde centralt i København med alle toglinjer lige uden for døren. Mulighed for at mærke storbyens puls kombineret med hjemmearbejder, når der er brug for ro og fordybelse.

Mød en medarbejder