Bliv medlem - tilmeld virksomhed her

Med et medlemskab af VANA – Dansk Emballageansvar bliver I klar til at håndtere jeres producentansvar på emballage.

Et medlemskab af VANA giver jer adgang til viden, værktøjer og vejledning samt vigtige frister i forbindelse med implementeringen af producentansvaret for emballage. 
Tjek vores medlemsfordele her.

Når den lovpligtige registrering åbner til april klarer VANA forhåndsregistrering og indberetningen for 2024 på vegne af vores medlemmer. Alle medlemmer skal i den forbindelse bekræfte deres oplysninger gennem VANAs Medlemsportal, da det kræver validering med MitID Erhverv at registrere og leve op til forpligtelserne i producentansvaret. Alle medlemmer vil få direkte besked, når Medlemsportalen åbner. 
Læs mere om registrering og indberetning i 2024 her.  

Tilmeld virksomhed her

Abonner på VANAs nyhedsbrev, så du er opdateret om vigtige datoer og viden om producentansvaret for emballage.

Jeg bekræfter, at jeg har læst og accepteret VANAs privatlivspolitik.

Medlemskab af VANA er gratis og uforpligtende, indtil registreringen åbner til april. Herefter betales et opstartsbidrag på 4000 kr. (2000 kr for virksomheder under bagatelgrænsen) samt gebyr til myndighederne (DPA). Læs mere om registreringen i 2024 her. 

VANA er en not-for-profit organisation. Det betyder, at I som medlem ikke betaler unødige omkostninger, hvilket gør det langt mere økonomisk, effektivt og ubureaukratisk for den enkelte virksomhed at være medlem af kollektiv ordningen VANA, end hvis alle hver for sig skal håndtere egne emballager gennem hele genanvendelsesprocessen.

VANA nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil vide mere om producentansvaret for emballage, og hvad din virksomhed skal have styr på inden 2025? Så holder vi dig løbende opdateret, når der er nyt om producentansvaret og deadlines, du skal forholde dig til.