Bliv medlem

Tilmeld din virksomhed her

Tilmeld din virksomhed her

Vi glæder os til at byde din virksomhed velkommen som medlem af VANA.

Bliv klar

Med et medlemskab hos VANA sørger vi for, at din virksomhed bliver klar til at håndtere og leve op til producentansvaret på emballage.

Gratis og uforpligtende

Medlemskabet af VANA er i opstartsfasen gratis og uforpligtigende, og du opretter derfor i første omgang blot din virksomhed som bruger i vores medlemssystem her.

Medlemsfordele

Som medlem får du mulighed for indflydelse bl.a. gennem deltagelse i VANAs workshops og webinarer. Vi arbejder overordnet for at gøre det så nemt og smidigt som muligt for vores medlemmer at leve op til producentansvaret. Derudover får du som medlem glæde af VANAs tyngde og ekspertviden gennem en række medlemsfordele.
Dyk ned i vores medlemsfordele her.

Medlemskab vers. 2.0

Kollektivordningerne på emballageområdet skal godkendes af myndighederne. Det forventer vi sker i løbet af 2024. Herefter vil din virksomhed automatisk blive tilbudt at overgå til et egentligt medlemskab. Vi giver selvfølgelig vores medlemmer besked i god tid, så I kan tage stilling til, om I ønsker et reelt medlemskab hos VANA, når myndighederne officielt godkender kollektivordningerne.

Kontakt os

Værd at vide

Vil du vide mere?

icon

VANA's stiftere og partnere