Få et prisestimat på jeres affaldshåndtering

Med vores nye værktøj, 'VANA-beregneren', kan I få et estimat på prisen for håndtering af jeres emballageaffald fra producentansvaret træder i kraft 1. juli 2025. Priserne i beregneren er kvalificeret af COWI i oktober 2023, og er derfor et helt opdateret og mere realistisk bud på de priser I kan forvente i 2025.

Nyhed 19. december 2023

VANA-beregneren er helt enkelt opbygget. I skal blot indtaste jeres samlede emballagemængder, inden for de otte definerede fraktioner og huske at medtage alle de primære, sekundære og tertiære emballager, I får ansvar for. Ved at skrue op og ned for tallene, kan I samtidig få en indikation af, hvad det vil betyde f.eks. at reducere jeres emballagemængder.
Læs mere om emballagetyper og -design her. 

Gå direkte til beregneren her: Få et prisestimat med VANA-beregneren | Vana (for medlemmer). 

Bliv medlem af VANA

Meld din virksomhed ind hos VANA, og kom på forkant med producentansvaret - vi bistår bl.a. med registrering af de lovpligtige oplysninger hos Dansk Producentansvar som åbner 1. april 2024.  Se medlemsfordelene, og tilmeld din virksomhed nu.

Bliv medlem

VANA nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil vide mere om producentansvaret for emballage, og hvad din virksomhed skal have styr på inden 2025? Så holder vi dig løbende opdateret, når der er nyt om producentansvaret og deadlines, du skal forholde dig til.