Kom med til GS1 Forum 23. november på Carlsberg Museum - eller online!

GS1 Denmark sætter i år fokus på producentansvaret for emballage, og hvordan du vender det til din konkurrencefordel. Og VANA deltager på dagen med inspirerende oplæg, ekspert i debatpanel og en medlemsstand, hvor du kan få indsigt i fordelene ved at melde dig ind i kollektiv ordningen nu.

Event 16. oktober 2023

Lidt om dagen
Det kan måske lyde tungt og besværligt at registrere sine emballagedata. På den anden side åbner det også op for helt nye muligheder for at blive en større del af den grønne omstilling og stå stærkere i kampen om kunderne. 

Hør fra førende eksperter og brands
Gennem inspirerende oplæg og debatter fra førende eksperter og brands vil du få indsigt i, hvad producentansvaret for emballage betyder for din virksomhed, hvordan I kommer i gang, og hvad der er best practise på området.

På scenen vil du bl.a. opleve indlæg fra Miljøstyrelsen, livsstilsekspert Anne Glad, kollektiv ordningen VANA og en populær dansk rapper. I pauserne får du rig mulighed for at netværke og tale med nogle af de virksomheder, der ved mest om fremtidens grønne emballagematerialer.

Det får du ud af at deltage

  • Indsigt i den seneste udvikling omkring producentansvaret.
  • Praktisk forståelse for hvad emballagedata er og består af.
  • Inspiration til grønnere emballageløsninger fra danske cases.
  • Eksempler på nye og bæredygtige emballagetyper.
  • Udbyg dit netværk og din viden om dit næste emballagevalg.

Tid, sted og tilmelding
Det foregår torsdag den 23. november 2023 kl. 08.30-16.00 på Carlsberg Museum & Business Centre i København. Du kan også deltage online. Begge dele er gratis.

Læs mere, find program, og tilmeld dig her. 

VANA nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil vide mere om producentansvaret for emballage, og hvad din virksomhed skal have styr på inden 2025? Så holder vi dig løbende opdateret, når der er nyt om producentansvaret og deadlines, du skal forholde dig til.