VANA kan nu præsentere endnu et partnerskab der sikrer jeres globale forpligtelser

VANA har indgået endnu et stærkt samarbejde, der skal være med til at sikre jer de allerbedste rammer for at leve op til jeres producentansvarsforpligtelser både i Danmark, EU og internationalt.

Nyhed 04. april 2024

Valpak har mere end to årtiers erfaring med datastyring og miljølovgivning, som gør dem til en stærk partner på dataområdet.

Særligt for Valpak er desuden, at de har en emballagedatabase som indeholder mere end 50 millioner produktenheder med tilhørende unikke emballagedata. Det betyder at I som producent kan indhente data som allerede er indtastet i databasen fra en given leverandør, og benytte i jeres rapportering.

Valpaks løsninger og services kan sammensættes efter lige netop jeres behov og henvender sig både til virksomheder der ”kun” sætter emballager på det danske marked, men også til virksomheder der sætter emballager på de nordiske og internationale markeder.

Yderlige, kan Valpak også varetage jeres producentansvarsforpligtelser på tekstiler, el, batterier samt andre lignende miljøafgifter som eksisterer på andre markeder. I kan altså samle jeres data ét sted – fra samme platform.

Deres services indbefatter bl.a.:

  • Indsamling og administration af emballagedata
  • Kortlægning af producentansvarsforpligtelser på forskellige markeder
  • Generering af deklarationsrapporter i overensstemmelse med gældende lovkrav
  • Indrapportering af data til relevante kollektive ordninger og myndigheder
  • Lovmæssige opdateringer
  • Estimering af fremtidige omkostninger
  • Omkostningsanalyse
  • Udvikling af strategier til minimering af omkostninger

Vil I høre mere? Vi holder webinar den 23. april kl. 10-11

Ønsker I at høre mere om Valpak og de muligheder deres data-løsning åbner for jer, så meld jer til vores webinar allerede nu. 

I kan også finde mere her på deres Valpak´s website.

Se mere om VANAs partnerskaber her: Partnerskaber | Vana

Hold jer altid opdateret her på vores hjemmeside, LinkedIn og tilmeld jer til nyhedsbrevet på vores hjemmeside. 

VANA nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil vide mere om producentansvaret for emballage, og hvad din virksomhed skal have styr på inden 2025? Så holder vi dig løbende opdateret, når der er nyt om producentansvaret og deadlines, du skal forholde dig til.