VIDEN

VANA-webinarer - vi holder dig opdateret!

Vi holder løbende webinarer, så du kan holde dig opdateret om relevant information om producentansvaret for emballage. Derudover tilbyder vi også særlige tema-webinarer og åbne spørgetimer for vores medlemmer - det er gratis og uforpligtende > tilmeld din virksomhed her.

Nedenfor finder du en oversigt over kommende webinarer og spørgetimer - vi opdaterer løbende med nye datoer og emner, så holde øje her, eller følg med på vores LinkedIN-side, hvor vi også annoncerer de enkelte webinarer løbende.

Tilmelding sker via mail til info@vana.dk med navn, virksomhed, stilling og titel og dato på det webinar, du ønsker at tilmelde dig. Så sender vi dig et link et par dage op til webinarets start.

OVERSIGT

Tema-webinar for medlemmer

Tema-webinar: 1. del af bekendtgørelsen - gennemgang og spørgsmål

VANAs jurist, Philippa Wichmann Christensen, gennemgår 1. del af bekendtgørelsen, som er i høring nu, med opmærksomhed på de hovedpointer, hvor der nu er kommet mere klarhed, bl.a. i forhold til definitionen af producenter. Bekendtgørelsen er i høring indtil juni og forventes at træde i kraft pr. 1. januar 2024. Derefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål til bekendtgørelsen, som VANAs direktør, Marianne Roed Jakobsen, også vil være til stede til at svare på.

Tid:
Onsdag den 24. maj kl. 10-11

Tilmelding: via mail til info@vana.dk med navn, virksomhed, stilling og titel og dato på det webinar, du ønsker at tilmelde dig. Så sender vi dig et link et par dage op til webinarets start.

Tema-webinar: Sådan forbereder du dig på producentansvaret for emballage

Indhold: Dykker længere ned i, hvad producentansvaret for emballage kommer til at betyde og giver dig en lidt dybere indsigt i, hvordan I som virksomhed forbereder jer bedst muligt. Vi zoomer ind på tematikker som vedrører emballagedata, miljøgraduering, forventningerne til detaljeniveau og ser på, hvordan udvalgte EU-lande i dag indrapporterer.

Når du ’går’ hjem fra dette webinar, kan du forvente at have en bedre forståelse af, hvordan I kan forberede jer til producentansvaret for emballage – også selvom der endnu ikke er en bekendtgørelse der nedsætter detaljerne.

Tid: Onsdag den 7. juni kl. 13-14

Tilmelding: via mail til info@vana.dk med navn, virksomhed, stilling og titel og dato på det webinar, du ønsker at tilmelde dig. Så sender vi dig et link et par dage op til webinarets start.

Spørgetime for medlemmer

Spørgetime for medlemmer: Åben spørgetime (max 15 deltagere)

Indhold: Producentansvaret giver anledning til mange spørgsmål, og dem vil vi meget gerne hjælpe jer med at få svar på. Vi tilbyder derfor åbne spørgetimer for vores medlemmer, hvor I kan spørge ind til lige præcis det, I har brug for en dialog om.

Vi kan ikke garantere, at findes et svar på alle spørgsmål, da den danske bekendtgørelse stadig er under udarbejdelse, men vi kan hjælpe jer med at rammesætte det vi endnu ikke ved, hvornår vi forventelig kan vide det, og hvordan I kan forholde jer til det indtil da.

Tid:

  • Tirsdag den 13. juni kl. 10-11

Tilmelding: via mail til info@vana.dk med navn, virksomhed, stilling og titel og dato på det webinar, du ønsker at tilmelde dig. Så sender vi dig et link et par dage op til spørgetimens start.

Da der er en begrænsning på 15 pladser, gælder først-til-mølle-princippet for tilmelding - så får alle mest ud af tiden, og spørgetimerne kan samtidig fungere som gensidig inspiration og sparring mellem vores medlemmer.

Om producentansvaret generelt

ÅBEN FOR ALLE

Webinar: Producentansvaret for emballage generelt

Indhold: Du har måske hørt om producentansvaret for emballage, men du har brug for at forstå, hvad det egentligt er det handler om helt grundlæggende!

På dette webinar præsenterer vi dig for grundstenene i producentansvaret:

  • Hvad formålet og de overordnede rammer er
  • Hvordan det vil påvirke jer som virksomhed generelt
  • Den rolle VANA spiller som aktør, og hvordan vi kan hjælpe jer.

Tid: Tirsdag den 20. juni kl. 10-11

Tilmelding: via mail til info@vana.dk med navn, virksomhed, stilling og titel og dato på det webinar, du ønsker at tilmelde dig. Så sender vi dig et link et par dage op til webinarets start.

Kontakt os