Samarbejde om webinarer skal udbrede viden om producentansvaret

Hos VANA har vi teamet op med MLDK - Mærkevareleverandørerne og Force Technology for at nå bredere ud med vores viden, så endnu flere kan blive up-to-date på producentansvaret for emballage.

Nyhed 09. oktober 2023

Hen over de kommende måneder holder vi derfor en række webinarer i samarbejde med MLDK - Mærkevareleverandørerne og Force Technology. Webinarerne arrangeres af vores samarbejdspartnere, og vi medvirker på webinarerne med vores opdaterede viden om producentansvaret for emballage.

Vi har bl.a. fokus på, hvordan I kan få vendt producentansvaret til jeres konkurrencefordel ved at få styr på  data om emballagen og ved at få kigget jeres emballager efter i sømmene ud fra et miljømæssigt perspektiv, da både forbrugerne og andre vigtige stakeholders har stor fokus på miljøet og den grønne omstilling. 

Briefings med MLDK (for MLDK-medlemmer)
Tirsdag den 10. oktober kl. 15.00 - 15.45 (GS1 deltager også)
Tirsdag den 31. oktober kl. 15.00 - 15.45
Tirsdag den 28. november kl. 15.00 - 15.45

Tilmelding sker her.

Webinar-række med Force Technology
På webinarerne med Force Technology sætter vi fokus på rammerne af producentansvaret for emballage, og dine muligheder for at træffe mere miljøvenlige designvalg uden at skulle gå på kompromis med produktet eller forbrugerens sikkerhed. Af webinarerne kan du forvente at få mere viden om rammerne generelt, ’ansvaret’, materiale- og emballagemuligheder, miljøgraduering, den økonomiske sammenhæng mellem design- og materialevalg samt udvikling og test af emballagen.  

Det første webinar i rækken er målrettet SMV'er: Hvordan påvirkes du som SMV af producentansvaret for emballage, og hvilke overvejelser skal du gøre dig, hvis du overvejer at skifte den?

Onsdag den 8. november kl. 10.00 - 11.00  

Tilmelding sker her. 


Vi holder også løbende vores egne VANA-webinarer og åbne spørgetimer - dem kan du læse mere om her. 

VANA nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil vide mere om producentansvaret for emballage, og hvad din virksomhed skal have styr på inden 2025? Så holder vi dig løbende opdateret, når der er nyt om producentansvaret og deadlines, du skal forholde dig til.