Forhåndsregistrer og indberet nemt med VANA

Om lidt under 2 måneder skal virksomheder omfattet af producentansvaret for emballage begynde at registrere sig og indberette deres forventede emballagemængder for 2024 til myndighederne. Er I medlem af VANA kan I klare det hele på en gang gennem Medlemsportalen.

Nyhed 05. februar 2024

Hos VANA arbejder vi for at gøre det så nemt som muligt for jer at leve op til forpligtelserne i producentansvaret. Vi klarer derfor også den lovpligtige registrering og indberetning i 2024 på vegne af vores medlemmer gennem VANAs Medlemsportal.

Læs mere om, hvad og hvordan registreringen i 2024 foregår her

Tilmeld dig til temawebinar om registrering og indberetning her.

Indberetningen i 2024 bruges af myndighederne (DPA) til at tildele affaldsmængder til behandling mellem de kollektive ordninger fra producentansvaret for emballage træder i kraft i juli 2025. Og jo flere medlemmer vi er, jo bedre priser kan vi opnå på jeres affaldshåndtering.
Bliv klogere på, hvordan en kollektiv ordning fungerer her.

Gør det nemt: Meld dig ind hos VANA nu

I VANA arbejder vi for at gøre det så enkelt som muligt at leve op til forpligtelserne i producentansvaret. Vi klarer derfor også registrering og indberetningen  i 2024 på vegne af vores medlemmer gennem VANAs Medlemsportal. 

Medlemskab af VANA er gratis og uforpligtende, indtil registreringen åbner til april. Herefter betales et opstartsbidrag på 4000 kr. (2000 kr for virksomheder under bagatelgrænsen).

Er I ikke allerede medlem, så tilmeld virksomheden nu - så holder vi jer up-to-date om vigtig information og deadlines i forbindelse med de kommende krav og forpligtelser.

Læs mere om medlemskab, og tilmeld din virksomhed her.

VANA nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil vide mere om producentansvaret for emballage, og hvad din virksomhed skal have styr på inden 2025? Så holder vi dig løbende opdateret, når der er nyt om producentansvaret og deadlines, du skal forholde dig til.